Tanger
Door: Inge
Blijf op de hoogte en volg Inge
30 Maart 2008 | Spanje, Tarifa
Vandaag, 30 Maart 2008, zette Inge haar eerste stap op het continent Afrika. Ik ben in Marokko geweest! Een dagje op en neer met de boot. Op de heenweg heb ik bijna overgegeven. Op de terugweg ontdekte ik dat het achter op de boot, buiten, veel beter te doen was. En in daartussen heb ik Tanger bezocht. Nee, niet in mijn eentje. Ik deed een excursie met een groep en een gids. Het was heel tof, maar je ziet wel dat de stad in het noordelijkste puntje van Marokko ligt, want ik vond het minder Marokkaans dan ik had verwacht. Maar ik ben natuurlijk nog niet in de rest van Marokko geweest, dus eigenlijk weet ik dat helemaal niet. Nu ben ik weer terug in Tarifa. Ik slaap hier in een hostel en heb mijn eigen kamertje. Dat was maar 2 euro duurder dan een slaapzaal. Je kan hier 20 minuten gratis internetten, maar de verbinding is erg slecht. Ik kan nu dus niet een heel verhaal vertellen, want ik heb nog maar 5 minuten. Ik heb Granada dus verlaten en dat voelde erg gek. Het is fijn om hier in Tarifa te zijn, maar de wind waait erg hard. Morgen ga ik een hele lange wandeling maken op het strand. Nu ga ik dit snel versturen voordat de computer zichzelf uitschakeld en alles weg is. Later meer over Tanger en Tarifa!
Dikke kus voor jullie allemaal!