Alles goed! - Reisverslag uit Granada, Spanje van Inge Iersel - WaarBenJij.nu Alles goed! - Reisverslag uit Granada, Spanje van Inge Iersel - WaarBenJij.nu

Alles goed!

Door: Inge

Blijf op de hoogte en volg Inge

13 April 2010 | Spanje, Granada

Hallo Allemaal,

Toen was het zomaar alweer heel veel dagen geleden dat ik voor het laatst iets geschreven heb. Dat komt omdat ik nu hoog hoog hoog in de bergen zit. Ver van de bewoonde wereld, zonder internet. Helaas gaan jullie de komende tijd niet veel van me horen. Hoe het hier is vertel ik liever later als ik terug ben. Het gaat in ieder geval goed met mij!!! Ik blijf hier nog een tijdje...dan ga ik nog even terug naar Granada, en dan nog een paar dagen naar Barcelona. Met de camera die ik nog heb probeer ik er het beste van te maken.

Sorry dat ik jullie een echt verhaal schuldig moet blijven. Alles gaat goed! Ik denk aan jullie! Tot over een maandje ongeveer!!! Dikke knuffels!

• 13 April 2010 - 18:10

Pieter:

jaja, daar moeten we het dan maar mee doen. maar goed, dat doen we, hoor!! fijn om te lezen dat je je weer op het goede pad voelt. veel succes en een grote knuffel. pieter