Meer Foto's - Reisverslag uit Granada, Spanje van Inge Iersel - WaarBenJij.nu Meer Foto's - Reisverslag uit Granada, Spanje van Inge Iersel - WaarBenJij.nu

Meer Foto's

Door: Inge

Blijf op de hoogte en volg Inge

24 Februari 2008 | Spanje, Granada

Attentie Attentie! Nu meer foto's te zien op:

Klik op de link. Klik dan op de foto's om ze te vergroten.

Voor mijn vorige berichten, zie de linker kolom en klik op de titel.

Als je een maitje wilt ontvangen als er een nieuw bericht is, voeg jezelf toe aan de mailinglist.

En tot slot, laat even een berichtje achter als je hier bent geweest, al is het maar één woordje. Dat zou ik leuk vinden!

• 25 Februari 2008 - 09:41

Ellen:

Mooie foto's Inge! Ga ervan genieten!!!!!

• 25 Februari 2008 - 15:02

Malou:

Nou IngePing, mooie verhalen hoor. En ook je niewe foto's zijn weer erg mooi! Ik vond het fijn dat we elkaar pas nog even hebben kunnen 'spreken'!
    Hoop tot snel!
    Kus,
    Malou

• 25 Februari 2008 - 23:03

BAsz:

Heyy hee..zag via msn dat je nu in Spain bent.! Beter!! Alles goed daar dan?! Hier gaat et wel IPstage net begonnen.. Veel good luck nog daar.! Kusz BAs

• 10 Maart 2008 - 22:14

Pieter:

oke inge, ik heb nu de fotolink ontdekt. ik moet er echt eens voor gaan zitten. het lijkt wel alsof je verhalen steeds langer worden, heeeeel goed hoor!!! kus, papa